Samba Sabor

is een 15 koppige percussieband uit Utrecht. Wij spelen groovy Braziliaanse Samba. Als wij deze spicy ritmes spelen, is stil staan echt onmogelijk. De ritmes en ons enthousiasme werken aanstekelijk. Bij onze optredens zie je lachende gezichten, dansen mensen mee en komt de energie los!
hero-group-portrait

Wat doen we?

Onze focus ligt op plezier hebben. Muziek maakt blij. Dat zie je en dat voel je bij onze optredens. En precies dat is waar wij een kick van krijgen: het enthousiasme van het publiek en de wisselwerking die er plaatsvindt. Daarom betrekken we graag het publiek bij de act. Bekijk de foto’s en video’s en get a Taste of Samba.

 

sambasabor1

Wat bieden we?

Wat wij bieden is dat jouw event echt knallend wordt. Van workshop tot marathon, van Tour de France tot bruiloft, en van bedrijfsevent tot theaterstoet. Neem contact op en we kijken samen hoe we er een swingend feestje van kunnen maken.

Nieuwe leden gezocht!

Samba Sabor zoekt slagwerkers en/of percussionisten!

Heb je ervaring met percussie, drummen of ben je muzikaal en nieuwsgierig naar de Taste of Samba? Kom een keer meespelen en raak ook besmet met het samba virus.

Wij repeteren op woensdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in het PGA-huis van Scouting Salwega, aan de Oude Liesbosweg 76 te Utrecht (in het Beatrixpark).

Interesse? Neem dan vooraf even contact op met Eline de Rooij
Telefoon: 06 42 92 57 75
e-mail: elineR@sambasabor.nl