Boek ons!

Een optreden of zelf doen?
Wil je ons boeken voor een spicy optreden?
Of ben je op zoek naar een workshop  voor je bedrijf, vereniging, familie of vrienden om  zelf de basics van Samba Percussie te leren?

Doe dan hier je aanvraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen kijken we hoe we er een feestje van kunnen maken.

Na je aanvraag inventariseren we zo snel mogelijk de beschikbaarheid van onze bandleden. Het kan een aantal dagen duren, maar zodra we voldoende spelers bij elkaar hebben kunnen we de boeking definitief maken. We laten het zo vlug mogelijk weten. Onze annuleringsvoorwaarden bespreken we bij de aanvraag.

Kostenindicatie:
Een optreden door Samba Sabor is te boeken vanaf €600,- voor twee sets van 20 a 30 minuten.
De kosten van een optreden of workshop hangen af van verschillende factoren, zoals onder andere de datum, het tijdstip, de duur, de locatie, de reisafstand en wat voor gelegenheid het betreft. In overleg bekijken we wat de vraag is, hoe we daar een swingende invulling aan kunnen geven en komen we met een aantrekkelijk voorstel. Onze annuleringsvoorwaarden bespreken we bij de aanvraag en sturen we toe.

 

Handig om te weten:

 • Normaliter spelen we in wit/rode of zwart/ outfits. Maar we ook helemaal in het zwart, helemaal in het wit of in shirts van uw bedrijf of event optreden.
  Hoewel we onversterkt spelen is 100dB geen uitzondering. Vindt het optreden buiten plaats? Denk er dan even aan een vergunning aan te vragen (en de buren uit te nodigen).
 • Wil je ons als verrassingsact boeken? Tof! Met 15 grote trommels, een wit/rode outfit en een instrumentenaanhanger kunnen we snel opvallen. Een kleedruimte vlak bij de optreedplek of een achteringang is dan handig.
 • Een parkeerplek nabij de optreedplek is voor ons heel fijn. Het scheelt een boel gesjouw 🙂
 • Wat als het regent? Tja, dat weet je niet altijd van te voren. Wij spelen even enthousiast door ook al vallen er wat druppels. Valt er echt een bui, dan moeten we echt droog gaan staan. Een grote partytent is doorgaans voldoende om ook bij regen lekker door te spelen.
  Kunnen wij een optreden niet invullen? Dan proberen we je toch verder te helpen. We hebben connecties met andere bands uit de regio en proberen je aanvraag door te zetten naar collega-bands.
 • We kunnen ook Samba danseressen meebrengen. Als dat de wens is, is het handig om ruim van te voren te boeken.
  Samba Sabor staat bij de KvK ingeschreven als vereniging. We zijn niet btw-plichtig. Desgewenst kunnen we in de factuur wel de reiskosten apart opvoeren.
  Iets bijzonders, nieuws of creatiefs organiseren? We denken graag mee!

Zin in een spetterend optreden? Boek ons nu!